Om sajten och iFokus

Sajten är nedlagd!

2011-07-18 23:52 #0 av: Aviendha

Kära besökare, denna sajt är lagd i träda. Du kan givetvis kika runt men förvänta dig inte att du kan få svar på frågor du ställer. Besök gärna burfåglar.ifokus som är den nya sajten där vi samlas för att diskutera sällskapsfåglar :)

Burfåglar.ifokus är den nya, aktiva, sajten där vi fågelintresserade samlas för att ställa frågor, dela med oss och inspireras av varandra. Denna sajt exkluderar inte de som har andra fågeltyper än papegojor i sitt hem.

Undrar ni något om detta kan ni alltid kontakta mig eller de bakom burfåglar.ifokus så hjälper vi er så gott vi kan.

Välkommen in!

MVH

Aviendha - medarbetare på papegojor.ifokus samt burfåglar.ifokus

Anmäl
2011-07-27 11:31 #1 av: Ixectrona

Lustigt då ni sade redan för ett-två år sedan att sidan var nedlagd eller skulle läggas ned, men den är fortfarande kvar.

Anmäl
2011-07-27 13:28 #2 av: Aviendha

#1 Sidan finns kvar att besöka ja, men den ligger inte ute i det öppna nätverket. Den typen av förfarande som iFokus normalt brukar ta till med sajter som av en eller annan anledning inte kan vara kvar med andra ord.

Sajten lades officiellt ur nätverket i början av sommaren efter en slags "utfasningsperiod". Däremot så sökte dåvarande sajtvärd ny värd sedan längre tillbaka, men det är en annan sak.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.