Papegojarter

Meyerspapegoja

2014-01-18 16:02 #0 av: Jellyfish

Skulle ni föreslå en 15 årig meyerspapegoja som förstapapegoja åt en tjej som innan bara haft halvtama undulater innan? Har ju ett stort intresse för miljöberikning och att ge papegojan ett bra liv. Vad jag förstått hittills så är de i regel rätt försiktiga och sällskapssjuka papegojor. Men brukar Meyers vara svåra att vänja vid nytt? Ex. om jag vill ha med hen till en ny plats (ex, sommarstugan, jobbet, etc) Eftersom den redan är vuxen förstår jag att det beror väldigt mycket på vad den levt för liv innan.

Hur är ljudnivån? Har hört att de är relativt tystlåtna, men att de ändå har röstresurser att visa upp om de blir upprörda. Jämnfört med undulater?

Om du har eller vet något om Meyers så shoot! Vill veta allt om de, även om jag inte bestämmer mig för att köpa just denna :)

Anmäl
2014-01-27 00:16 #1 av: ElLobo

Den här sajten är nedlagd så du kommer troligtvis inte få något svar här. Pröva på Burfåglar.ifokus så ska du se att du får svar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.