Om Papegojor iFokus

Om sajten

Välkommen till papegojor ifokus.

Här kan du hitta det mesta rörande de mest färggranna fågelarter som levt och lever på våran planet.
Sajten är till för att hjälpa med faktarika artiklar, bilder och uppfödarlistor.
Hit är alla välkomna, både yngre och äldre. Du behöver inte äga eller ha ett brinnande intresse för papegojor. Det räcker med lite nyfikenhet och ett par knapp klick på tangentbordet.

Sajten ger dig stora möjligheter. Vem vet, du kanske hittar nya vänner bland våra härliga medlemmar.
Starta egna diskussioner, ställ frågorna eller svara på andras. Har du ett brinnande intresse för att skriva så är det alltid uppskattat med färska artiklar. Äger du en papegoja själv, känner någon som har eller besökt en djurpark och tagit massa underbara bilder? Varför inte dela med dig?

Denna sajt är för papegojorna mellan den största hyacint aran (Anodorhynchus hyacintinuns) till den allra minsta hackspettspapegoja (micropsitta keiensis). Vore även kul att kanske kunna få med lite av de utdöda arterna som t.ex. Karolinaparakiten (Conuropsis carolinensis) som försvann på 1900-talet i vilt tillstånd.
Tyvärr finns det ännu inget forum för de övriga fåglarna. Endast få inlägg om djur som inte rör sidan kommer att tillåtas.
Undulaten tillhör papegoja släktet. Men allt rörande undulater hänvisas till undulat ifokus. Där kan ni hitta och få mer information än här på papegojor ifokus.

Ni andra fågel intresserade utan en ifokus sida. Håll ut det kommer nog ;-) Eller varför inte starta en egen sajt?

Är något fel med sajten, undrar du något eller har du helt enkelt något annat du vill dela med dig? Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på sidan. Hoppas du kommer trivas bra här inne tillsammans med de andra medarbetarna.

Många vänliga hälsningar.

Sajtvärden Zickan (Victoria W)

Medarbetarna
niffen (Jennifer Q)
Aviendha

 

 

 

 

 

Värd

Avatar för zickan

Medarbetare

Avatar för Aviendha